HTML

90napos

szokásos fogyókurás elhatározások :) most aztán tényleg nagyon lefogyok meg blabla... lássuk mi lesz belőle

Friss topikok

  • Huszár József: Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A ... (2008.08.24. 18:56) 17. 18. nap
  • Huszár József: Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A ... (2008.08.24. 18:55) másodszori nekifutás 1.
  • Huszár József: Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A ... (2008.08.24. 18:55) új év, új fogadalom, új lap, első nap
  • Huszár József: Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A ... (2008.08.24. 18:54) utálom a szénhidrát napot
  • hejha: Azé elég lazán veszed ezeket a napokat... Hm, sok kis bűnözésből, lesz a nagy bűnözés... (2008.02.10. 16:35) elba.....ott gyümölcsnap 2.

Linkblog

2007.09.25. 22:43 daliamesa

8. és 9. nap

na szoval :)

tegnap gyümolcs nap volt..  amit  teljesen soha nem tudok betartani :( az a baj hogy szeretem a füszereket, meg az izeket... és hát az egész napos gyümölcs evés :S hát nem valami füszeres :)

egyébként a tegnapi menü igy nézett ki :)

két kisebb banán, egy graepfruit, meg másfél körte (a körte másik felét a tengerimalacnak ajándékoztam :) )na és ez mellé jön a vétkezés, ami a savanyu káposztában merül ki :) jah meg ettem egy kis sós mogyit :) meg tökmagot... ennyi azért ez szerintem nem sok..... egyébként kezdem ugy érezni hogy talán már fogytam valamit... jo mondjuk ehhez biztos hozzá jön az is hogy az is használ hogy 18-19 óra után már nem is eszek :) ami tök jó :)

 

a mai nap... fehérje nap volt... :) jah egyébként még annyit a diétáról hogy elméletileg ebédre meg vacsorára is ugyan azt kéne enni csak a vacsorának természetesen kisebb adagnak kell lennie :)na hát ezaz amit én nem igazán tudok betartani... ez nagyban köszönhető az egyetemnek is mert hogy általában estig van órám... :S jah a tegnapi gyümi napohoz még annyi hogy ittam egy bögre levest ( amit kb 2dl vizet meg egy fél maggi leves kockát jelent)

na szoval ma husis nap

reggeli: körte (imádom a vilmoskörtét)

ebéd: 2db sajtal sonkával tölttött pulyka mell

vacsi: két turorudi meg fél liter kakaó

jah meg megint lecsuszott egy maggileveskockás izé :)

mára ennyi :) jah holnap keményitő nap lesz .... (megint krumplee :) )

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://90nap.blog.hu/api/trackback/id/tr60177065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása